January 24, 2009

Dato' Dr. Hj. Mohd Fadzilah Kamsah:Seminar Motivasi Keseronokan Bekerja

Hari Khamis lepas, 22 January 2009, sehari suntuk menghadiri seminar motivasi oleh Dato' Dr. Hj. Mohd Fadzilah Kamsah. Bermula 8.30 pagi hinggalah tamat hampir pukul 6 petang. Banyak ilmu yang dikongsi bersama Dr. Lepas habis je seminar tu, aku seperti biasa, tanpa segan silu dan dgn selambanya, pergi jumpa dia, mintak bergambar dengan dia. ^_^ Kawan² yg lain pun follow sekali...^_~

Memang smart betul Dr. ni. Ini dah kali kedua dapat bergambar dengan dia. Sebelum ni, gambar tu teramatlah blur. Tapi takpe, kali ni, dapat betul² clear banget deh! ^_^


Dari kiri : Abg. Wan, Me, Dr., Ady & Ali Imran

Kaum Hawa yg lain pun berkesempatan bergambar dengan Dr. Jia pun termasuk sekali! ^_^


Dari kiri: Cik Norlela, Dr., Kak Putri & Kak 'An

10 comments:

Anonymous said...

Salam Cipul,
Sure seminar tu memberi inspirasi yang baik sebagai catalyst yang berguna untuk menjadikan pekerja yang cemerlang lagi gemilang .. jangan temberang......huhuhuuuu.
Sori for not coming over ghumah Kell for makan-makan last time due to some unforseen n unpredictable reasons. Sure hiruk pikuk dalam ghumah dan halaman depan ghumah Kell dengan suara yang langsung tak sedap berkaraoke tu kan.... apa pun, sure fun kan masa tuh.

Adios
Pak Mat Tempe.

baincardin said...

Jgn temberang ye ab. Man? hehe. Memang best sangat seminar tu.

Takpe, nanti next time ada rezeki kita buat lagi. Insyaallah. ^_^

Aku Ady said...

Aku_ady : di sini aku musykil kenape En. Wan rusdi mesra memeluk ko disamping ko memeluk Dato' DR. FK....musykil²........sila jelaskan.......ramai kengkawan musykil ni...lain mcm jek....he²...ade pape ke????

baincardin said...

haa...ko jgn nak memandai buat fitnah dlm blog aku ni. kang aku delete terus kang nama ko. terus blacklist dlm dunia blog aku ni kang.

kell said...

untungnya cipul dapat berjumpa dengan orang2 yang terkenal. huhuhuh. tapi betollah kata ady mesra nampak hihihi ehem ehem jgn marah gurau ajer

baincardin said...

Kell,..itupun cipul main redah je amik gambar ngan dia. Nasib baik dapat. yehoo!!!^_^

apisz said...

wah..bergambar dgn Dr tu....

p/s: dah seronok ke bekerja skrg lepas dgr seminar? hehehehe

baincardin said...

ini main redah je ni apisz. kalo tak, susah nak bergambo ngan dia. lepas dgr, rasa gumbira gakle bekerja. ngeh ngeh...^_^'

Anonymous said...

Assalamualaikum..

Ishk2..ishk2...ishk2..sedihnya..
saye nk jgk pergi seminar atau kem atau program motivasi dato' dr. ni...tapi, saye tak tau cmne... saye dah search kat internet tapi, tak jumpe2 pun...saye tak pernah jumpe dr fadzilah kamsah, apa lagi bergambar dgn dia.. saye nk jumpe dia sbb saye nk tny sesuatu yg very, very, very important... anyone, saya nk minta tolong, kalau sesiapa tau ape2 program atau kem yg penceramahnya dr ni.. kalau boleh tahun 2009 ni,, pls, pls, inform me..

Wasalam..

emel to: amalinacb_1119@yahoo.com

OR

sakura19_kawaii.kimono@yahoo.com

Thanks kepada sesiapa yg sudi membantu..

baincardin said...

Anonymous, I'll try my best to help you. Insyaallah...